Tak for en fantastisk dag!

I morgen tirsdag tager vi fællesværket ned og håber de fleste flyvefisk ikke er fløjet væk. Vi sætter dem i en højde så man kan nå dem. Fiskene kommer til at hænge der til torsdag. I bestemmer selv hvornår og om I vil hente dem. Fisk der ikke er afhentet inden torsdag kl.14.00, er vi desværre nødt til at smide ud. Knap 500 deltagere har været med, så vi kan desværre ikke svare på mails omkring afhentning af fisk eller lave sær aftaler. Håber i har forståelse for dette. Tak for jeres store indsats! Vi håber I synes det har været sjovt at være med. Uden jer, intet fællesværk!

Kollageudfordring med en hemmelig klub

Kulturskolen og Syddjurs Bibliotek arrangerer tre kreative workshops for hele familien via virtuelle kanaler. man kan booke en gratis billet og afhente materialer på et bibliotek i nærheden af dig, så man er klar til den store kollageudfordring foran skærmen. 

 

Til workshoppen får man et stikord, og så er det ens opgave at forvandle stumperne, stykkerne og stikordet til sit helt eget fantastiske billede!

 

Kollageudfordringen foregår virtuelt, så der er mulighed for at vise hinanden, hvad man laver og hygge sig sammen undervejs. 

 

Sådan forgår det

Man kan deltage i en workshop enten 6., 7. eller 13. februar kl. 14. Bestil de gratis billetter på www.go-syddjurs.dk. Med din online billet får du et link til det virtuelle møderum på Google Meet. 

 

Materialerne kan afhentes på Ebeltoft, hornslet, Kolind og Rønde Bibliotek tirsdage og torsdag kl. 16-18- I Ebeltoft og Hornslet kan man også hente sine materialer lørdage kl. 12-14. 

 

Kontaktinfo

Kulturkonsulent Lise Grankvist Larsen: 21 69 15 83 / ligl@syddjurs.dk

Ungdommens VIRTUELLE Vårsalong

Bemærk! ny dato for indlevering er mandag d.22 februar.

 

Med Covid-19's indtog har det været nødvendigt at tænke den lokale og landsdækkende kunstudstilling Ungdommens Vårsalong ind i nye rammer.


Ungdommens Vårsalong kommer til at foregå virtuelt i år.

I første omgang bliver de udvalgte værker udstillet på vores Facebook side "Ungdommens Vårsalong Syddjurs". Efterfølgende vil der være mulighed for, at gå videre til onlineplatformen "Kunstmatrix". "Kunstmatrix" er en virtuel udstilling, man kan bevæge sig rundt i, som var det et computerspil. Af de tilmeldte og online-udstillede værker, udvælges 10 kunstværker fra hver by, som samlet bliver trykt og udgivet i "UNGDOMMENS VÅRSALONG KUNSTBOG 2021".

 

For at deltage, skal du gøre følgende:

  • Du indsender et digitalt foto af dit værk. Værket skal præsenteres bedst muligt, som var det taget på en udstilling (gerne i ramme). Det er vigtigt at billedet er godt belyst, så værket tydeligt kan ses. (farver, materialer, teknik osv.) Send et foto af hele værket, som skal bruges til den digitale udstilling, og et nærbillede der viser materialer, teknik mm. (max 3 billeder i alt.).
  • Vedhæft gerne en kort beskrivelse af tanker bag værket, ideer mm. (max fire linjer).
  • Angiv størrelse på værket.
  • Send de færdige fotografier af værket til: kulturskolen@syddjurs.dk
  • Vigtigt! husk navn, alder og titel.

 

Alle indsendte værker vil blive bedømt af årets professionelle kunstnere: Simon Aaen og Micha Karlslund.

KULS og Corona

Kulturskolen og Kulturhotellet holder lukket, indtil vi af myndighederne får besked om at vi må åbne. Indtil da er der online-undervisning. Det gælder også elever, der får undervisning af Kulturskolens lærere ude på kommunens folkeskoler.

 

Som elev og forælder får man besked fra sin lærer om, hvordan online-undervisningen foregår.

 

Kulturskolen og Kulturhotellet kan kontaktes både på mail og telefon.

Voksen-Barn ler værksted i Ebeltoft

Status: Pga. nedlukningen er  de to første datoer ikke aktuelle længere. Vi melder nye datoer ud her på hj.siden og facebook, når vi ved hvornår Kulturskolen kan åbne for aktiviteter igen.

 

Du er velkommen til at tilmelde dig - det er ikke bindende, og du vil først blive opkrævet, når lerværkstedet kommer op at køre. 

 

I foråret 2021 tilbyder Kunstkarrusellen et ler værksted for børn og deres forældre/ bedsteforældre. Som voksen deltager man sammen med ét barn. Holdet er en del af Kulturskolens familieværksted Kunstkarrusellen, der popper op i forskellige byer i Syddjurs.

Hvor: "Det Gamle Posthus" i Ebeltoft (indgang fra gården), S.A. Jensens vej 1, Ebeltoft

 

Kl.10-13 følgende lørdage:

d.6. februar.

d.27. februar.

d.20. marts og

d.17. april.

 

Pris:

900 kr. inkl. Materialer og brænding

For én voksen og ét barn.

 

Tilmelding KLIK HER

 

 

VÆSENER I RINGELMOSE SKOV - se billeder!

Se billeder HER

 
Fredag d. 13. november blev den mørke Ringelmose Skov uden for Rønde forvandlet til hjemsted for en festglad bjergvætte, mosekonen i gavmildt humør, lokkende ellepiger, uhyggelige lygtemænd og en klat troldelort. Blandt meget andet.

 

Der var nemlig BørnekulturNat med tematet 'overtro' i Syddjurs Kommune, og sammen med en række samarbejdspartnere havde Kulturskolen skabt 'Væsener i Ringelmose Skov'. Børn og deres forældre blev sendt afsted fra Bregnet Kirke ind i skoven med en skytsengel til at beskytte sig - og lyse med. For der var væsener, man helst ikke skulle lade sig lokke af, og mange opdagelser at gøre med øjne og ører.

 

Nogle af Kulturskolens elever havde lavet musikindspilninger, der lød smukt i skoven - og nogle af vores billedkunstelever bidrog med fine papirslanterner.

 

Vi vil gerne give mange flere denne oplevelse, og gentager derfor 'Væsener i Ringelmose Skov' d. 12. februar.

 

Samarbejdspartnere: Nationalpark Mols Bjerge / Syddjurs Bibliotek / Syddjurs Egnsteater / Thorsager-Bregnet-Feldballe Kirker / Rønde Spejderne KFUM.

 

Fotos: Jacob Vetter og Susanne Krogstrup

 

 

 

KULS Fripladsordning

Kulturskolen Syddjurs tilbyder fra sæsonen 2019-2020 en fripladsordning, der gør det muligt at søge hel eller delvis friplads til skolens tilbud. 

 

Læs om ordningen HER


KULS fripladsordning.pdf
Tak for en fantastisk dag!
Kollageudfordring med en hemmelig klub
Ungdommens VIRTUELLE Vårsalong
KULS og Corona
Voksen-Barn ler værksted i Ebeltoft
VÆSENER I RINGELMOSE SKOV - se billeder!
Sommercamp 2020
KULS Fripladsordning

Kalender

8.5 Lørdag kl. 10 til 15
KULS på Grunden

Billedkunstelever fra KULS og  elever fra Hornslet Skole bygger sammen med andre børn en kæmpe kunstinstallation på Grunden ved Kom-Bi 

 
 

Fotoalbum

Børnekulturnat fredag den 13. november 2020

Mosekonen, lygtefolk og ellepiger viste sig til Børnekulturnatten i Ringelmose Skov.

Sommercamp 2020

Her ser du billeder fra dette års Sommercamp på Kulturhotellet i Rønde, hvor 50 børn og 7 undervisere arbejdede intenst med billedkunst, musik og sang, teater og dans i den første uge af sommerferien.

KULS på Nytorv

Lørdag den 30. november malede elever fra Kulturskolen et flot gademaleri inspireret af den amerikanske kunstner Sean Scully på Nytorv i Hornslet

KULS dagen 2020

Se de flotte villeder fra KULS dagen HER

KULS på Jylland i efterårsferien

Kulturskolens to billedkunst/hold fra Ebeltoft udstillede i efterårsferien på Fregatten Jylland. Værkerne var inspireret af holdenes besøg på fregatten??

Cirkus HovedKULS 2019

.

Shanghai Akademiet: Sisimiut 2018

Talentlinjen Shanghai Akademiet indgik i foråret 2018 et spændende samarbejde med Serravik, musikskolen i Sisimiut. Projektet, der er støttet af Nordisk Ministerråds fond Nord+ Junior, kulminerede med at Shanghai Akademiet besøgte Sisimiut i Juli 2018 og her, sammen med de grønlandske elever, producerede og opførte forestillingen "This too will pass" 

Kunstprojekt for de små

"Man skal kravle, før man kan gå" 2017/2018. Børnekunst med inspiration fra andre kulturer og dansk kulturarv.

Billedkunst Workshop på Kom-Bi

Kulturskolens billedkunstværksted lavede workshop på Kom-bi. Bandfabrikken leverede ved samme lejelighed fed musik. Se billeder af wokshoppen her.

Bandfabrikken Rock'er Kom-Bi

Se billederne af Bandfabrikkens musikgrupper, der fyrede den max af på Kom-Bi

Heratic skoleturné 2018

Se billederne fra Heratics skoleturne. De spillede på Hornslet Skole, Marienhoffskole og Rosmus Skole.

Shanghai Akademiet turné foråret 2018

Se billederne fra Shanghais skoleturné 2018. De spillede på Ebeltoft skole, Molskolen og Rønde Skole.

Blæs og Rock turné forår 2018

Se billederne fra Blæs og Rocks skoleturné i foråret 2018

Billedkunst - Brilleparade 2018

Børn fra 4 børnehaver så på andre kulturer og folkeslag gennem nye briller. Se vores brilleparade gennem Ebeltoft bymidte.

MAMBAM 2018

Se billeder fra Cirkus KULS lørdag den 3. februar 2018

Se alle fotoalbum
Kulturskolen Syddjurs
Kulturhotellet
Hovedgaden 10
8410 Rønde
Tlf.: 87535055 el. 87535668
kulturskolen@syddjurs.dk
facebook.com/KulturskolenSyddjurs
EAN: 5798004440728
Træffetid:
Mandag til onsdag 9:00 til 15:30
Torsdag 9:00 til 15:30
Fredag 9:00 til 14:00